EnergiWatch

Bank: Vestas-aktie bør brage til vejrs efter superstærke tal

"Jeg kan ikke finde et eneste hår i suppen," lyder det fra Alm. Brands analytiker.

Vestas har leveret et usædvanligt stærkt regnskab for andet kvartal, hvor vindmølleproducenten har haft travlt med at sætte møller op og samtidig har været bedre end ventet til at tjene penge. Det tegner alt i alt lovende for fremtiden.

Sådan lyder vurderingen fra aktieanalytiker Michael Friis Jørgensen fra Alm. Brand, efter at Vestas torsdag morgen har offentliggjort regnskab for andet kvartal.

"Det er et meget stærkt regnskab, hvor Vestas blæser fra alle forventningerne og leverer bedre end ventet på alle parametre. Jeg kan ikke finde et eneste hår i suppen," siger Michael Friis Jørgensen.

Ud over at alle hovedtallene, som omsætning, indtjening og pengestrømme, var bedre end forventet, var regnskabet også krydret med en opjustering af forventningerne til hele året.

Det bør alt i alt sætte fart på Vestas-aktien torsdag morgen, vurderer Michael Friis Jørgensen.

"Vi er efterhånden forbi de dage, hvor Vestas-aktien bare stiger 10 pct., men jeg vil alligevel sige, at regnskabet er så stærkt, at den nok skal op med over 10 pct.," siger han.

Vestas leverer nyt kanonregnskab

Australien og Kina på kollisionskurs

Vestas i spil til 300MW-ordre

Dong hyrer dansk rederi til havservice

Mere fra EnergiWatch

Aker BP vil udbygge for milliarder

Det norske olieselskab har onsdag leveret en udbygningsplan for olieprojektet Trell og Trine til det norske olie- og energiministerium, som ventes at omfatte 25 mio. tønder olieækvivalenter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs