EnergiWatch

Vestas-skeptisk bank hæver kursmålet

Schweiziske UBS mener dog, at aktien bør handles for bare en tredjedel af den nuværende værdi.

Foto: Vestas, PR

Den schweiziske storbank UBS er blevet en anelse mindre skeptisk omkring Vestas-aktien, end det hidtil har været tilfældet, men er fortsat meget skeptisk. UBS har opjusteret sit kursmål for vindmølleaktien til 148 kr. fra 135 kr.

Det fremgår det af data fra Bloomberg News. Kursmålet er dog fortsat milevidt fra vindmølleaktiens aktuelle niveau - fredag faldt Vestas-aktien 1,9 pct. til 411,3 kr.

Storbanken har fortsat anbefalingen "sælg".

UBS har det klart laveste kursmål for Vestas-aktien, hvis man sammenligner med de øvrige finanshuse, der indberetter kursmål til Bloomberg. Deres kursmål ligger intervallet 310 kr. - 600 kr.

Credit Suisse står for kursmålet på 310 kr., der blev sat op fra 290 kr. 10. februar. Kursmålet er ledsaget af en "underperform"-anbefaling. I den modsatte ende ligger Goldman Sachs, der ser en kurs på 600 kr. Her lyder anbefalingen "køb/neutral".

Europæisk vindchef: Høje ambitioner skal sikre konkurrenceevne

Vestas vil sælge endnu et tidligere hovedsæde

Medie: Siemens-opkøb uhyre tæt på realitet

Dong skaffer sig historisk høj pris for havmøllesalg

Forsiden lige nu

Schlumberger og Subsea 7 laver nyt samarbejde

De to offshoreserviceselskaber Schlumberger og Subsea 7 er i forhandlinger om et nyt joint venture, der skal bygge videre på et eksisterende samarbejde om at tilbyde services både på og under vandoverfladen.

Hvem er Årets Energibombe?

Energiselskabet Aura har lavet en ny pris, der skal uddeles til ”en ildsjæl” blandt selskabets andelshavere.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere