EnergiWatch

Franskmænd afviser ikke havmøllesalg til Siemens

Energimastodonten Areva vil diskutere muligheden for at afhænde sin del af havmølle-jointventuret Adwen til Siemens med den franske stat.

Forhandlingerne mellem Siemens Wind Power og Gamesa om en fusion skulle fortsat finde sted. Selv om der ikke er sluppet meget ud til offentligheden, siden spanierne for 10 dage siden bekræftede tyskernes henvendelse, bliver i hvert fald tillidsfolkene hos Gamesa informeret om udviklingen i dag, skriver det spanske medie Vozpopuli.

Men de ansatte på de spanske fabrikker vil bestemt ikke blive de eneste involverede parter af en eventuel sammenlægning. Blandt de store ubesvarede spørgsmål i den mulige fusion er, hvad der i så fald skal ske med offshore-jointventuret Adwen, som Gamesa har med det franske energiselskab Areva. Siemens har som bekendt sin egen ganske velfungerende havmølleforretning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

IEA: Atomkraft kan stå til at få comeback

I takt med at verden skal finde måder at takle den verserende energikrise på, har energikilder som atomkraft gode muligheder for at spille en signifikant rolle, lyder budskabet fra Det Internationale Energiagentur (IEA) i dugfrisk rapport.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs