EnergiWatch

Solar: "MAG45 er en spændende virksomhed"

Det danske selskab forventer sig en trecifret omsætning fra sin nyerhvervelse i år.

Anders Wilhjelm, administrerende direktør hos Solar, kalder MAG45 for en spændende virksomhed og en avanceret form for forretning, og han glæder sig til samarbejdet med det nye hollandske opkøb.

Solar har købt den Eindhoven-baserede supply chain-specialist MAG45. Opkøbet ventes koste omkring 100 mio. kr. på gældfri basis, men den endelige pris vil afhænge af en variabel betaling.

Anders Wilhjelm kalder MAG45, der blandt andet hjælper store industrivirksomheder med outsourcing af indkøbsfunktioner, for en avanceret form for forretning, og glæder sig til samarbejdet. MAG45 hjælper blandt andet større virksomheder med indkøb, logistik og lagerstyring.

"Det drejer sig primært om en lang hale af små produkter, som de store firmaer ikke køber særligt meget af, men som de bruger uforholdsmæssigt meget tid på. MAG45 køber ind på kundernes vegne og forestår logistikken, og de har ofte egne medarbejdere ude og styre lageret hos en kunde. Det er en ganske avanceret form for forretning - derfor er den spændende," siger Anders Wilhjelm.

Hollandske MAG45 fortsætter under eget navn, og den nuværende ledelse vil fortsat have det fulde ansvar.

"Vi kan ikke se logikken i at sylte de her forretninger sammen. Det er en anderledes type forretning i måden de arbejder med kunder på. De har et meget tæt samarbejde med kunderne," siger Anders Wilhjelm, og fortsætter.

MAG45 venter i 2016 en omsætning på 340 mio. kr. og en indtjening (EBITDA) på 8-10 mio. kr. i 2016 inden overtagelses- og integrationsomkostningerne.

Solar vokser og køber hollansk supply chain-specialist

Vestas-konkurrent får stor solcelleordre

Pakistan skærer drastisk i solstøtte

SunEdison aflyser grønne projekter for 30 milliarder

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere