EnergiWatch

Nordea: Vestas' ordreindgang imponerer

Der kan stadig gemme sig pæn fremgang i Vestas-aktien efter stærk afslutning på 2015, vurderer Nordea.

Foto: Vestas

Vestas havde travlt i de sidste dage op til nytår og nåede op på at annoncere ordrer for sammenlagt 1823 megawatt i december. Det er en pæn del over Nordeas estimat på 1500 MW.

"Det venter vi fører til estimatopjusteringer. Vi ser fortsat et godt stigningspotentiale i Vestas, selv om aktien er steget meget," skriver senior aktierådgiver i Nordea Jesper Bamberger i et notat.

Han peger på, at det stærke ordremomentum samt en forventning om en voksende toplinje og en forbedring af lønsomheden indikerer et godt stigningspotentiale i aktien.

"Vores analytiker vurderer, at forventningerne i markedet er for lave, og at der er potentiale for estimatopjusteringer, når Vestas præsenterer regnskab for fjerde kvartal den 9. februar," skriver Jesper Bamberger.

Nordea har haft en købsanbefaling af Vestas siden april sidste år. Aktien i Vestas sluttede onsdag før nytår uændret i 483,80 kr. Det var en tangering af det højeste slutniveau siden 2008. Mandag morgen falder vindmølleaktien med 1,6 pct. til 476,20 kr.

Vestas sælger i Brasilien og Sydkorea

Vestas kan nå stærkeste år nogensinde

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere