EnergiWatch

Gamesa vinder ordre på 70MW i Uruguay

Den spanske vindmølleproducent har høstet en ordre fra vugge til grav i det sydamerikanske land

Foto: Gamesa

Den spanske vindmølleproducent Gamesa har vundet en kontrakt i Uruguay på opførelse af et vindmølleprojekt med en samlet kapacitet på 70 megawatt. Der er tale om en såkaldt turnkey-aftale, hvor Gamesa står for hele opførelsen og kommer til at levere 35 stk. af sine G114-2.0 MW-møller. Faciliteten, der går under navnet Valentines vindpark, ventes at blive idriftsat i løbet af tredje kvartal 2016.

"Gamesa har hidtil installeret 150 megawatt i Uruguay, og med denne ordre har selskabet sikret sig kontrakter og aftaler om levering af yderligere 170 megawatt. Ifølge konsulentfirmaet BTM ventes Uruguay at registrere trecifret procentuel vækst i ny kapacitet for at øge den totalt installerede kapacitet til 1,4 gigawatt i 2016," skriver Gamesa i en meddelelse.

Danske Vestas har til sammenligning installeret møller med en kapacitet på 284 megawatt i Uruguay. Det fremgår af Vestas' hjemmesiden.

I Latinamerika er Gamesa også repræsenteret i Brasilien, Mexico, Honduras, Argentina og Costa Rica, hvor det har installeret mere end 3000 megawatt.

Gamesa vil fordoble resultatet på to år

Gamesa-chef ser store vækstmuligheder i Latinamerika

Gamesa vinder pæn ordre i Sydamerika

Gamesa udvider sin nacellefabrik i Brasilien

Mere fra EnergiWatch

RWE fordoblede omsætningen i første halvår

Den tyske energikæmpe fik holdt fast i de gode takter gennem årets første to kvartaler og opjusterer for året. Stop for russisk kulimport kommer dog til at give milliardtab, lyder det i regnskabet.

Opec venter lavere olieforbrug

Oliealliancen ser overskud på de globale oliemarkeder og forventer - i modsætning til IEA - et lavere forbrug over den kommende tid.

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs