Suzlon-aktie i pludselig stigning

Det gældstyngede indiske vindfirma Suzlon oplever markante stigninger på aktiemarkedet, til trods for at der ikke er noget nyt fra selskabet.
RITZAU FINANS

Det har ikke været sjovt at være aktionær i Suzlon Energy de seneste år. Men noget oprejsning har der dog været i oktober for de hårdt prøvede aktionærer, som alene de sidste to dage har set kursen stige næsten 10 pct. - begge dage vel at mærke. Uden at der tilsyneladende har været nyt ude om selskabet.

Tirsdag stiger Suzlon-aktien, som handles på børsen i Mumbai med 9,5 pct. til 9,25 rupee efter en stigning mandag på 9,7 pct.

I oktober er det herefter blevet til en stigning på 42 pct. i selskabets aktiekurs. Trods månedens fremgang er aktien dog set over hele 2013 faldet 50 pct. hvor det ledende indiske aktieindeks til sammenligning er steget 7,6 pct.

Tilbage i midten af 2008 blev aktien handlet så højt som i 454,61 rupee. Det store fald siden da skyldes primært selskabets store gældsbyrde, og de senere år har selskabet kæmpet med selskabets obligationsinvestorer for at genforhandlet lånevilkår.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

/ritzau/FINANS

Suzlon får lille ordre i Uruguay

Finsk mølleproducent konkurs

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også