EnergiWatch

Udskældt Varde-udvikler: Tæl lige til tre

Udviklerselskabet European Energy står bag vindprojekt i Varde, som er blevet stoppet af myndighederne og politianmeldt af sure naboer. Men topchef Knud Erik Andersen kan ikke se, at selskabet har gjort noget forkert: "Jeg er godt klar over, at folk kan blive lidt ophidset i sådan en situation." 

Foto: EnergiMidt

Et 33 MW stort vindmølleprojekt i Varde - det såkaldte Ulvemosen-projekt - er ikke gået, som udviklerselskabet European Energy havde håbet.

Projektet, der skal bestå af 10 Vestas-møller på 3MW, og som oprindeligt skulle stå færdigt i år, er løbet ind i problemer, efter at Natur- og Miljøklagenævnet for nylig underkendte plangrundlaget i form af VVM-undersøgelsen og lokalplanen. Bedre blev det ikke af, at en række sure naboer til projektet politianmeldte Varde Kommune for ikke at stoppe projektet hurtigt nok.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs