EnergiWatch

USA slækker vindstøtte-krav

Efter usikkerhed om kriterierne for den vigtige amerikanske skatterabat på vindprojekter - PTC'en - har de amerikanske skattemyndigheder nu præciseret kravene.

"De fleste udviklere tror på det, fordi det hele tiden har været IRS’ intention at kvalificere projekterne til PTC’en, men man er ikke sikker."

Sådan sagde Leif Andersen, salgsdirektør for spanske Acciona i Nordamerika, for nylig til EnergiWatch, med henvisning til den amerikanske skatterabat på vindprojekter, som der har hersket en del usikkerhed om. Det gælder ikke mindst i forhold til, hvornår et vindprojekt er tilstrækkelig langt for at være berettiget til støtten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Energinet skal finscreene havmiljø for 6 GW havvind

Energinet er blevet pålagt af Energistyrelsen at igangsætte forundersøgelser for i alt 6 GW havvind samt for ny placering af Hesselø Havvindmøllepark. Derudover skal Energinet forberede etablering af nettilslutningspunkter på land.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs