EnergiWatch

Svendborg Brakes vil sælge reservedele i USA

Det tidligere LM Wind Power-ejede selskab vil sælge sine bremsesystemer til vindmøller i USA.

Svendborg Brakes, der blandt andet sælger bremsesystemer til vindmøller, vil forsøge at skaffe øget omsætning ved at sælge reservedele på det amerikanske marked.

Selskaber jagter en ekstra årlig omsætning på et tocifret millionbeløb i dollar, skriver Børsen (læs mere her). I forvejen sælger selskabet, som LM Wind Power afhændede sidste år, sine bremsesystemer til nye møller, mens Svendborg Brakes  ifølge salgsdirektør Claus Vorreiter Jensen "måske nok lidt sent i gang" på markedet for originale reservedele.

"Nu er vi så til gengæld kommet rigtigt godt i gang. Alene det, at vi har været rundt og besøge kunder og potentielle partnere, har kastet salg af sig. Vi oplever allerede nu kraftig vækst, og det styrker selvfølgelig troen på, at vi gør det rigtige."

Vindmøller kan typisk leve i 25-30 år, så nogle dele skal skiftes flere gange undervejs. Svendborg Brakes satser på - ligesom eksempelvis Vestas - at øge sin kage inden for service og vedligehold. For mens de største markeder for nye vindmøller, som USA, kan svinge ekstremt fra år til år, er det anderledes velkendt, hvor mange møller der allerede er opsat - og hvornår de skal repareres.

Ny Svendborg-ejer: Køb giver nye muligheder

LM Wind Power sælger Svendborg Brakes

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs