Vestas er begyndt at hyre igen

Siden nytår 2014 har Vestas øget antallet af ansatte. Selskabet har dog fortsat færre ansatte end for et år siden.
Foto: Vestas
Foto: Vestas

1113 nye personalekort har Vestas måtte printe i 1. kvartal 2014. Selskabet har nemlig for første gang i årevis udvidet antallet af ansatte.

De cirka 1100 nye ansatte, der er kommet til siden nytår, er for langt størstedelens vedkommende blevet ansat på fabrikken i Colorado i USA, hvor man på grund af en stribe nye ordre nu har udvidet produktion væsentligt.

Tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch her

De mange nye ansatte fremgår af selskabets netop offentliggjorte regnskab. Selskabet kan dog stadig rapportere om væsentligt færre ansatte i gennemsnit end i samme kvartal året sidste år.

Dengang havde Vestas 17.196 ansatte ved udgangen af kvartalet - i 1. kvartal 2014 er tallet på 16.610. Men set siden nytår har Vestas altså udvidet antallet af ansatte med 1113.

"Vi har meget travlt i Nordamerika, og vi fortsætter med at ansætte flere hundrede nye ansatte, primært på vinge- og nacellefabrikkerne i Colorado. Vi har i øjeblikket omkring 2500 ansatte i USA og Canada, ud af dem er 1500 ansat på vores fabrikker i Colorado," sagde Michael Zarin, pressetalsmand hos Vestas, tidligere på ugen under en vindmøllekonference i Las Vegas til Ritzau Finans.

Vestas' serviceforretning matcher møllerne

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også