Vestas-aktien bryder svært niveau

Efter at have rundet kurs 200 er der mulighed for yderligere stigninger i Vestas-aktien.
AF RITZAU FINANS

Der er mere at hente i Vestas-aktien, efter at den torsdag brød igennem 200 kr., lyder vurderingen fra Nordea, der mener, at en tung teknisk modstand nu kan vær væk, og at der derfor er medvind i vente for vindmøllepapiret.

To Vestas-topchefer flytter fra Aarhus

"Vestas brød i går igennem kurs 200. Aktien har siden starten af januar været oppe at handle lige under kurs 200, men er hver gang faldet tilbage. Det kan tyde på, at der har været nogle store sælgere på dette kursniveau. Med gårsdagens gennembrud, hvor hovedparten af aktierne blev handlet over 200, tyder det på, at disse sælgere ikke længere er i markedet. Vi vurderer derfor, at der er åbnet op for yderligere stigninger i aktien, skriver Nordea i sin morgenrapport fredag.

Den svenske storbank har anbefalingen "køb" af Vestas med et tilhørende kursmål på 220 kr. Vestas steg med 3,6 pct. til 204 kr. i torsdagens handel.

Vestas underskriver hensigtserklæring om Wind for Prosperity

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

"Ewii er et sted for mennesker, der kan finde ud af at opføre sig ordentligt og dem der ikke kan det, de skal ikke være her," lyder det fra Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii, der ikke vil tolerere snyd i sin koncern. | Foto: Joachim Ladefoged

Ewii-ansatte har snydt med arbejdstid

For abonnenter

Job

Se flere jobs