EnergiWatch

Vestas-aktien bryder svært niveau

Efter at have rundet kurs 200 er der mulighed for yderligere stigninger i Vestas-aktien.

Der er mere at hente i Vestas-aktien, efter at den torsdag brød igennem 200 kr., lyder vurderingen fra Nordea, der mener, at en tung teknisk modstand nu kan vær væk, og at der derfor er medvind i vente for vindmøllepapiret.

To Vestas-topchefer flytter fra Aarhus

"Vestas brød i går igennem kurs 200. Aktien har siden starten af januar været oppe at handle lige under kurs 200, men er hver gang faldet tilbage. Det kan tyde på, at der har været nogle store sælgere på dette kursniveau. Med gårsdagens gennembrud, hvor hovedparten af aktierne blev handlet over 200, tyder det på, at disse sælgere ikke længere er i markedet. Vi vurderer derfor, at der er åbnet op for yderligere stigninger i aktien, skriver Nordea i sin morgenrapport fredag.

Den svenske storbank har anbefalingen "køb" af Vestas med et tilhørende kursmål på 220 kr. Vestas steg med 3,6 pct. til 204 kr. i torsdagens handel.

Vestas underskriver hensigtserklæring om Wind for Prosperity

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs