EnergiWatch

Vestas underskriver hensigtserklæring om Wind for Prosperity

Den danske vindproducent har indgået en samarbejdsaftale med jordansk selskab, der skal skabe mere vindenergi i fjentliggende egne.

Vestas har som led i sit fremstød "Wind for Prosperity" underskrevet en hensigtserklæring med EP Global Energy om at tilvejebringe vindenergiløsninger til fjerntliggende samfund i Mellemøsten. Det skriver Vestas i en pressemeddelelse.

De to parter arbejder specifikt sammen om et projekt i Jordan, som dermed står til at blive det første land i Mellemøsten, og det andet land globalt, til at få etableret et projekt under Wind for Prosperity-programmet.

Det pågældende projekt i Jordan ventes at blive idriftsat før udgangen af 2014 og vil anvende Wind for Prosperity-hybrid-løsningen til at tilvejebringe elektricitet til mere end 100.000 mennesker, skriver Vestas.

Wind for Prosperity-programmet blev lanceret i november 2013 med et mål om over tre år at etablere den hybride elproduktion i 100 samfund i fjerntliggende områder - og derigennem nå mindst 1 mio. mennesker.

Vestas vil sælge møller til verdens fattigste

Mere fra EnergiWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det "mirakler" at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs