Vestas underskriver hensigtserklæring om Wind for Prosperity

Den danske vindproducent har indgået en samarbejdsaftale med jordansk selskab, der skal skabe mere vindenergi i fjentliggende egne.
RITZAU FINANS

Vestas har som led i sit fremstød "Wind for Prosperity" underskrevet en hensigtserklæring med EP Global Energy om at tilvejebringe vindenergiløsninger til fjerntliggende samfund i Mellemøsten. Det skriver Vestas i en pressemeddelelse.

De to parter arbejder specifikt sammen om et projekt i Jordan, som dermed står til at blive det første land i Mellemøsten, og det andet land globalt, til at få etableret et projekt under Wind for Prosperity-programmet.

Det pågældende projekt i Jordan ventes at blive idriftsat før udgangen af 2014 og vil anvende Wind for Prosperity-hybrid-løsningen til at tilvejebringe elektricitet til mere end 100.000 mennesker, skriver Vestas.

Wind for Prosperity-programmet blev lanceret i november 2013 med et mål om over tre år at etablere den hybride elproduktion i 100 samfund i fjerntliggende områder - og derigennem nå mindst 1 mio. mennesker.

Vestas vil sælge møller til verdens fattigste

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Ingrid Riis /reel

Vindmølleudbygningen går i minus i 2023

For abonnenter