EnergiWatch

Siemens-chef lægger vægt på jysk fornuft og globale visioner

PORTRÆT. Michael Hannibal er CEO for Siemens offshore. I det daglige navigerer han i et fagligt farvand med teknologiske udfordringer og med en vision om flere havmøller som fast pejlemærke.

Foto: EWEA

Da Michael Hannibal i 1995 stod som nyudklækket stærkstrømingeniør fra Aarhus Universitet, vidste han ikke, at fremtiden bød på en toppost hos Siemens. Mere klart var det, at interessen for energi- og kraftværksektoren ikke kunne undertrykkes sammen med en uforklarlig interesse for det våde element.

"Det er svært at svare på, hvordan jeg helt præcist landede i offshore-branchen. Men der er ingen tvivl om, at jeg altid gerne har villet være ingeniør. Da jeg var en ung knægt, interesserede jeg mig for stærkstrøm og højspænding, og allerede i min tid hos ABB begyndte jeg at arbejde i offshore-branchen og senere med vind. Jeg har altid sejlet meget og startede i optimistjolle og endte med landsholdsejladser i større joller. Der har altid været et eller andet, som har draget mig mod vandet," forklarer han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs