EnergiWatch

Analyse forudsiger eksplosiv vækst i offshore-vind

Antallet af havvindmølleparker bliver mangedoblet de kommende år, og markedet vil opleve en årlig vækst på op mod 15 pct. frem mod 2022, fremgår det af ny rapport. Nordsøen vil trække en del stor del af væksten.

De kommende år vil antallet af havvindmølleparker blive mangedoblet. Udviklingen får formentlig selskaber som A2Sea, Swire og Esvagt til at klappe i hænderne, for den skaber selvsagt et stort vækstpotentiale for de danske aktører inden for offshore vind.

En ny rapport lavet af BMT/Navigant for de to danske rederiforeninger, Danmarks Rederiforening og Rederiforeningen af 2010, kortlægger det globale omfang og potentiale inden for havvindmøller og viser, at markedet frem mod 2022 vil opleve en årlig vækst på mellem 13,1 pct. og 15,4 pct., mens den samlede globale energiproduktion fra havvindmøller vil vokse fra 5,1 gigawatt (GW) ved udgangen af 2012 til omkring 80 GW i 2022.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs