EnergiWatch

Repower skifter navn

Tyske Repower bliver til Senvion fra 2014. CEO fremhæver vigtigheden af, at man nu har et unikt navn.

Det tysk-indidiske selskab er ved at sætte sving i marketingsafdelingen, så selskabets nye møller får et nyt navn og logo på siden af nacellen.

Fra 2014 bliver Repower til Senvion - ifølge selskabet selv fordi et schweizisk selskab, med rettighederne til navnet, er begyndt at bruge det.

CEO Andreas Nauen fra Hamburg-baserede Repower, der ejes af indiske Suzlon, fortæller i en meddelelse, at det er en "vigtig udvikling" for selskabet.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Suzlon med nyt underskud

Han fremhæver, at Repower/Senvion har unikke produkter og services og tilføjer så:

"Nu bliver vi også det eneste selskab med navnet".

Om det betyder øget salg af selskabets populære 6,15 MW-mølle vides ikke, men Nauen håber, at Senvion vil blive associeret med innovation, energi og vind.

"Det understreger vores fokus på renewables."

Repower runder milepæl: Opsætter mølle nr. 5.000

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs