EnergiWatch

Vestas-konkurrent henter ny ordre i Sverige

Tyske Nordex forsætter med at hive ordrer i land fra i Sverige.

Foto: Nordex

Den tyske vindmølleproducent Nordex, der konkurrerer med blandt andre Vestas, har hentet endnu en ordre i Sverige, og for anden gang inden for kort tid er kunden udviklingsselskabet O2.

Det fremgår af en meddelelse fra det tyske selskab.

Nordex lukker vindmøllefabrik i Arkansas 

O2 har bestilt ni stk. N100-2,5 MW-møller fra Nordex til det såkaldte Bösjövarden-projekt - en ordre med en samlet kapacitet på 22,5 MW.

For nylig bestilte O2 24 stk N117-3,0 MW-møller fra Nordex til et andet projekt i Sverige, hvilket bringer den totale ordresum fra O2 op på godt 94 MW i 2013.

"Opfølgningsordren fra O2 viser, at vores møller til koldt klima med anti-is-system til rotorbladene er en meget attraktiv mulighed for vores kunder, der driver vindparker i regioner med lange og meget kolde vintre. Det betaler sig særligt for Nordex i de voksende markeder i Nordeuropa," siger Lars Bondo Krogsgaard, bestyrelsesmedlem hos Nordex, i meddelelsen.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

/ritzau/FINANS

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs