EnergiWatch

Ming Yang med spinkelt overskud i Q1

Vindmølleproducenten Ming Yang har fordoblet omsætningen til 805 mio. yuan fra 406,6 mio. yuan i samme periode sidste år.

Den kinesiske vindmølleproducent Ming Yang har forbedret resultatet i førte kvartal i forhold til de svage tal, selskabet rapporterede i samme periode sidste år.

Omsætningen er blevet næsten fordoblet til 805 mio. yuan fra 406,6 mio. yuan i samme periode sidste år, og  bruttoresultatet er blevet mere end fordoblet til 89,7 mio. yuan fra 40,5 mio. yuan.

Kinesisk vindfirma: 2012 gjorde ondt i ordrebogen 

Nettoresultatet viser et lille overskud på 3,6 mio. yuan, mens første kvartal 2012 gav et underskud på 115,4 mio. yuan. Ming Yang fik i første kvartal kontrakter på samlet 349 megawatt, og ordrebogen per 31. marts er opgjort til 2,2 gigawatt.

Kinesisk outsider vinder rekordstor ordre i Etiopien 

/ritzau/FINANS

Mere fra EnergiWatch

Ny analyse viser vigtigheden i at bygge og drive energisystemer samlet

I rapporten Systemperspektivanalyse 2022 slår Energinet fast, at det er nødvendigt at tænke på tværs af sektorer og i stedet udvikle og drive det som ét samlet system. Det vil give den maksimale værdiskabelse af den grønne omstilling samt opretholdelse af en høj dansk forsyningssikkerhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs