Salget af nye landmøller hos Siemens Gamesa er blevet "begrænset"

Der bliver kun indgået nye salgskontrakter, hvis møllerne kan leveres til den aftalte tid og med den rette kvalitet, lyder meldingen fra mølleproducenten. 
Siemens Gamesa har begrænset salget af landmøller på vindmølleproducentens 4.X og 5.X-platforme efter at være udfordret på kvalitetsproblemer. | Foto: Arise
Siemens Gamesa har begrænset salget af landmøller på vindmølleproducentens 4.X og 5.X-platforme efter at være udfordret på kvalitetsproblemer. | Foto: Arise
AF MARKETWIRE

Siemens Energy afviser, at selskabets problemramte Siemens Gamesa-enhed mere eller mindre skulle have stoppet med at tage nye ordrer på landmøller.

Men salget er blevet ”begrænset”, erkender selskabet over for Recharge News, efter at den tyske avis Handelsblatt havde skrevet om et mere generelt stop for salget af landmøller.

Siemens Gamesa, som for nyligt blev fuldt ud indlemmet i Siemens Energy, har været voldsomt udfordret af kvalitetsproblemer, hvilket har kostet milliardstore garantihensættelser.

Derfor har selskabet begrænset salget af landmøller på vindmølleproducentens 4.X og 5.X-platforme, siger en talsperson fra selskabet til Recharge og tilføjer, at nye salgskontrakter kun vil blive indgået, hvis møllerne kan leveres til den aftalte tid og med den rette kvalitet.

Selskabets ”absolutte prioritet” er at få eksekveret selskabets eksisterende kundeprojekter, pointeres det.

”Vi vil ikke sælge møller, hvis vi ikke kan leve op til tidsplanen,” siger talspersonen videre til Recharge News.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs ogsåFoto: Everfuel

Alle brintstationer i Danmark lukker

For abonnenter