Geotermi-selskab udvider lederkredsen

Innargi, der bygger på at udvinde varmt vand fra undergrunden til brug i fjernvarmenettet, har vokseværk og tilføjer tre nye ansigter til ledelsen.
Michael Harboe-Jørgensen, Clara Mohl Schack og Philip Gosney forlader alle tre Maersk Drilling til fordel for geotermi-eventyret hos Innargi. | Foto: A.P. Møller
Michael Harboe-Jørgensen, Clara Mohl Schack og Philip Gosney forlader alle tre Maersk Drilling til fordel for geotermi-eventyret hos Innargi. | Foto: A.P. Møller

Geotermi-selskabet Innargi, der er ejet af A.P. Møller Holding, ATP og NRGI, udvider sin lederkreds meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Til ledelsen føjes nu Michael Harboe-Jørgensen som CFO. Han har 15 års erfaring fra A.P. Molller Group fra forskellige lederpositioner indenfor virksomhedsstrategi, M&A og investor relations og har senest været Vice President, Investor Relations, and Financial Planning & Analysis hos Maersk Drilling

Michael Harboe-Jørgensen følges af Philip Gosney, der får titlen Chief Commercial Officer. Gosney kommer også fra A.P. Moller Group, hvor han senest har været Vice President, Commercial også i Maersk Drilling.

Sidste nye leder kommer som de to andre også fra Maersk Drilling.

Det er Clara Møhl Schack, som skal være Head of HR. Hos Maersk Drilling var hun Senior HR business partner.

Fuld fart

De nye ledere kommer ind i et selskab, hvor der p.t. er fart på.

Geotermi er en vedvarende energiform, som man udvinder fra undergrunden i form af varmt, saltholdigt vand, som kan bruges til at opvarme boliger og virksomheder i byerne via et fjernvarmenet.

Innargi meddelte 25. oktober i år, at selskabet har indgået en hensigtsaftale med Veks, CTR og Hofor om geotermi til brug i fjernvarmen i hovedstadsområdet fra 2026.

Og selskabet lancerede tilbage i januar en en aftale om at bygge EU’s største geotermiske fjernvarmeanlæg i Aarhus. Når aarhusianerne efter 2030 skruer op for deres radiatorer, er det planen, at 20 pct. af varmen skal komme fra geotermi, hvis ellers Innargi lykkes med at finde det varme vand, der befinder sig to-tre kilometer nede i Danmarks undergrund.

Forsyningsselskaber indgår hensigtsaftale om geotermi i hovedstadsområdet

Innargi får ny teknisk direktør med geotermisk erfaring fra Island og USA

A.P. Møllers geotermiselskab får Anders Eldrup, CCS- og TDC-profil i bestyrelsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også