EnergiWatch

Medie: Siemens Gamesa sætter forretning til salg

Interesserede kan allerede fredag byde på godt 3 GW af vindmølleproducentens europæiske udviklingsprojekter, der kan være mere end 2 mia. kr. værd, skriver Reuters.

Siemens Gamesa har i årtier udvikler vindparker. Ikke mindst i Indien, hvor producenten alene for storkunden Renew har udviklet og opført mere end 1 GW. | Foto: Gamesa

Midt inde i Siemens Gamesas investorkald i sidste måned indskød Andreas Nauen en bemærkning. Adspurgt om, hvorfor mølleproducenten med kun få måneder tilbage af regnskabsåret fortsat havde en så relativt bred indtjeningsprognose for året som 1-4 pct. justeret ebit, var økonomidirektør Beatriz Puente gået i gang med længere forklaring af markedsvilkår og capex-kontrol. Så bød topchefen ind.

"En specifik investering, vi kigger på, er den udviklingspipeline, vi har arbejdet på over årene. Og som vi aktuelt forsøger at kapitalisere på," konstaterede han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Frankrig nationaliserer EDF

"Vi har brug for fuld kontrol over produktionen og energifremtiden", siger premierminister, der bekræfter plan om at opkøbe den resterende del af det franske energiselskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs