EnergiWatch

Enercon opruster i Portugal

Med nyt kontor vil det tyske selskab have en stærkere tilstedeværelse i landet.

Foto: Enercon

I den portugisiske by Oporto kommer tyske Enercon til at placere godt 150 medarbejdere fra andet kvartal 2022.

Den tyske mølleproducent har i forvejen en stor del af porteføljen i Portugal, og noget tyder altså på, at andelen skal blive endnu større i fremtiden.

Enercon har i forvejen omtrent 1.500 ansatte fordelt på forskellige lokationer i Portugal. Det dækker over afdelinger indenfor mølleservice, administration og udvikling.

Med den nye afdeling i Oporto vil Enercon diversificere sine lokationer yderligere, mens der skal investeres i det nære samarbejde med vigtige kunder, partnerskaber med universiteter og andet i forbindelse til udvikling af vindprojekter.

"Enercon er en af landvindpionerne og markedslederne i Portugal, der tilbyder møller produceret i Portugal til hele verden og har gjort det i 10 år. Jeg er meget stolt af vores holds præstationer og beslutningen om at udvide vores engagement er kommet meget naturligt til, og er baseret på solide erfaringer," siger Micha Strauss, regionschef for Enercon i Sydeuropa og Latinamerika.

"Jeg ser frem til at byde velkommen til unge talenter på vores hold og dermed at opnå vores ambitiøse mål."

Enercons topchef træder fra efter blot et år

Tidligere Nordex-topchef overtager styringen i Enercon

 

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs