EnergiWatch

Leverandører: Oliekæmpernes offshore-erfaring kan disrupte havvind

Olie- og gasselskaberne gør deres indtog på havvindmarkedet. Men de gamle kæmpers indmarch tænder stort set ingen røde lys hos sektorens leverandører – tværtimod.

Foto: Wind Denmark

Der var lagt op til det helt store opgør på "de store spilleres kampplads", da olie- og gasindustriens indmarch på havvindmarkedet tirsdag var på programmet for vindmessen i Herning. Men krydsilden udeblev.

"Jeg kan ikke se ret mange røde lys i den udvikling. Udviklingsmulighederne for havvind er så gigantiske, at jeg tror, der er plads til alle," siger Carsten Nielsen, direktør for Semco Maritimes vedvarende energiforretning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Netselskab har fået armene ned igen

Videbæk Elforsyning vil sandsynligvis alligevel blive omfattet af de skærpede habilitetskrav, da de ejer 8,25 pct. elhandelsselskabet Samstrøm. "Vi gav nok lidt for meget credit til embedsværket," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs