EnergiWatch

Better Energy indgår partnerskab med Codan om forsikring af solparker

Codan Danmark skal som et led i et nyt partnerskab forsikre flere solparker fra Better Energy. Forsikringsselskabet byder ind med både erfaring og rådgivning, lyder det fra soludvikleren.

Foto: Better Energy PR

Better Energy har allieret sig med forsikringsselskabet Codan Danmark i forbindelse med solparken ved Holstebro, der er Nordeuropas største.

Men med partnerskabet skal forsikringsselskabet med Better Energy på tur i energilandskabet. For Codan Danmark skal forsikre flere solcelleparker, der opføres og drives af Better Energy, og tanken er, at forsikringsselskabet derfor skal oparbejde et indgående kendskab til, hvordan solcelleparker fungerer og hvor der er risici.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Netselskab har fået armene ned igen

Videbæk Elforsyning vil sandsynligvis alligevel blive omfattet af de skærpede habilitetskrav, da de ejer 8,25 pct. elhandelsselskabet Samstrøm. "Vi gav nok lidt for meget credit til embedsværket," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs