EnergiWatch

Projekt med Siemens Gamesa får tømrervirksomhed til Aalborg Havn

Tømrervirksomheden Svendsen Kongerslev skal frem til oktober leje sig ind på Aalborg Havn i forbindelse med et projekt for Siemens Gamesa.

Foto: Svendsen Kongerslev

Tømrervirksomheden Svendsen Kongerslev er specialiseret i at bygge platforme til produktion af vindmøllevinger og har i den forbindelse været underleverandør til Siemens Gamesa siden 2007.

Et større projekt for vindmølleproducenten fører nu til, at virksomheden får akut brug for flere lagerkvadratmeter til opbevaring af materialer og konstruktioner, og her er valget faldet på en beliggenhed på Aalborg havn (Port of Aalborg), hvor Siemens Gamesa også holder til.

"Med placeringen på Aalborg havn bliver vi praktisk talt naboer med Siemens Gamesa, mens vi samtidig får adgang til en moderne og rummelige lagerløsning, der passer vores behov. Så placeringen ved Aalborg havn er på flere måder en optimering af vores logistiske setup i dette konkrete projekt," siger byggeleder hos Svendsen Kongerslev, Rasmus Nanfeld Svendsen.

Svendsen Kongerslev har derfor indgået en aftale med Port of Aalborg om 2.000 kvadratmeter lagerfaciliteter, som virksomheden netop har taget i brug

Port of Aalborg udvidede i 2020 havnens lagerkapacitet med 6.000 kvadratmeter i form af tre nye lagerhaller. Lejeaftalen med Svendsen Kongerslev involverer én af disse haller og løber frem til den 1. oktober 2021.
 

Aalborg Havn vil forhindre grønt mareridt med fælles strategi

Nordjysk testcenter certificeres

 

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs