EnergiWatch

Vestas vinder indisk ordre

Den danske mølleproducent skal levere 46 møller til udvidelsen af et projekt i Indien.

Foto: PR Vestas

Vestas har vundet en ordre på 101 megawatt (MW) i Indien hos Renew Power. Det er en udvidelse af et eksisterende projekt, hvor det danske selskab i forvejen har leveret 250 MW.

Det meddeler Vestas fredag morgen.

Der skal leveres 46 V120-2.2 MW møller, og aftalen inkluderer også en 10-årig serviceaftale af typen AOM 5000. Af meddelelsen fremgår det, at den danske mølleproducent har givet en tilgængelighedsgaranti.

Leverancerne ventes at begynde i fjerde kvartal 2021, mens møllerne ventes idriftsat mellem december 2021 og første kvartal af 2022, skriver Vestas.

Spansk tårnproducent på vej til børsen

Nyt laboratorium skal forene natur og grøn energi

Vestas skruer op i Spanien 

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs