EnergiWatch

Vestas sætter tidligere Ørsted-direktør i spidsen for havvind

Johnny Thomsen forlader mølleproducenten og afløses af nyligt fratrådt koncerndirektør hos Ørsted – om end fra den del af energiselskabet, der har mindst med havvind at gøre.

Foto: DONG

To af den grønne energisektors sværvægtere har inden for det seneste halve års tid gennemgået betydelige strategiske strømligninger. Vestas hentede i oktober havvind tilbage i huset med købet af MHI's halvpart af MHI Vestas, mens Ørsteds nytiltrådte topchef Mads Nipper i januar ændrede setuppet i organisationen. Nu forbindes de to rokader indirekte.

Den Vestas-udpegede direktør for MHI Vestas, Johnny Thomsen, forlader således mølleproducenten efter i første omgang at være fulgt med tilbage til moderselskabet. Han afløses af Morten Buchgreitz, der forlod Ørsted som led i vinterens omstrukturering.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vindstød slår atter rekord

Det danske energiselskab har formået at blive mere effektive, mens der atter strømmer klimabevidste kunder til. Lige nu barsler Vindstød med et nyt produkt med to grønne blade, men direktøren understreger, at selskabet ikke vil forcere noget, da det skal gøres rigtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs