EnergiWatch

KK Wind fortsætter sit vækstridt

Til trods for coronapandemien er det lykkedes for den A.P. Møller-ejede vindleverandør at sikre fremgang på alle parametre i 2020.

Foto: KK Wind Solutions

KK Wind Solutions har ikke kunnet matche samme vækst på toplinjen, som tilfældet var i 2019. Men mindre kan også gøre det især med tanke på den verdensomspændende pandemi, der ifølge selskabet bragte flere uventede udfordringer med sig.

Leverandøren, der producerer og konverterer styresystemer til vindmøller, kan fremvise en omsætning, der er gået fra 2,23 mia. kr. til 2,58 mia. kr. i 2020. Det er ikke helt i samme boldgade, som i 2019, hvor omsætningen steg med knap 40 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs