EnergiWatch

Vestas ramt af corona i Ringkøbing

Mere end 100 medarbejdere er hjemhjendt, da de enten har været smittet med corona eller regnes som nære kontakter.

Foto: vestas

25 af Vestas' ansatte i Ringkøbing har siden 13. april været smittet med corona. Derudover er yderligere 80 medarbejdere sendt hjem, da de regnes som nære kontakter til de smittede.

Det bekræfter produktionsdirektør Tommy Rahbek Nielsen over for TV Midtvest.

Dermed har næsten hver anden af de 240 medarbejdere på natholdet på fabrikken i Ringkøbing været ude. Selv om direktøren ikke mener, at smitten er opstået hos mølleproducenten, så afviser han ikke, at den med så store store tal kan være videreformidlet på fabriksgulvet.

"Jeg kan ikke sidde og sige, at der ikke er nogen af de smittede, der er opstået på fabrikken, når vi har 25 smittede inden for halvanden uge. Rent statistisk vil jeg påstå, at noget af det er sket på fabrikken. Men det er ikke startet på fabrikken, kan jeg sige," siger Tommy Rahbek Nielsen til TV Midtvest.

Smitten begyndte at stige kort efter Vestas ved Påske droppede at foretage lyntest af alle medarbejdere. Den praksis er nu taget op igen.

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs