EnergiWatch

Aker-selskaber vil genanvende gamle vindmøllevinger

Aker Offshore Wind, Aker Horizons og University of Strathclyde skal arbejde sammen om en plan for at genbruge gamle vindmøllevinger.

Foto: Aker Solutions

De to Aker-selskaber Aker Offshore Wind og Aker Horizons vil sætte genbrug på dagsordenen. Sammen med det skotske University of Strathclyde vil de udarbejde en plan for genbrug og genanvendelse af vindmøllevinger.

De tre har underskrevet et aftalememorandum, hvori det fremgår, at de vil sigte mod at fremme udviklingen af ​​genvindingsprocesser for brugte glasfiberprodukter, herunder ved hjælp af en ny proces, der er udviklet i Strathclyde. Det oplyser Aker Offshore Wind i en børsmeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs