EnergiWatch

Vattenfall indgår ny aftale med konsulentfirma

Afry har lavet rammeaftale med Vattenfall for tekniske konsulenttjenester, hvor Afry skal levere ydelser inden for bæredygtig energiproduktion.

Foto: Vattenfall

Afry skal agere konsulent for Vattenfall i jagten på mere vedvarende energi. Aftalen har en løbetid på tre år med en værdi på 800 mio. SEK, hvor Afrys eksperter vil bidrage med sine tjenester i forbindelse med energiløsninger i stor skala.

"Vi er meget begejstrede for dette fortsatte langsigtede samarbejde med alle de udfordringer, vores samfund står over for, og en energiindustri, der ændrer sig hurtigere end nogensinde. Vores store oplevelsesbank, når det kommer til energispørgsmål og vores løsninger, der forbinder infrastruktur, proces, miljø, energi og digitale løsninger, vil bidrage til, at Afry sammen med Vattenfall yderligere styrker sin position som førende inden for fremtidige bæredygtige energiløsninger, ”siger Thomas Nilsson, Key Account Manager, Afry.

Den nye rammeaftale gælder for konsulenttjenester inden for atomkraft, vind- og solenergi, opvarmning, medarbejderdrift, service og SKB'er (lagring af nukleart brændsel) og løber fra 2021 til 2024 med mulighed for at blive forlænget med to år.

 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs