EnergiWatch

Ørsted indgår elkøbsaftale i Texas

Den amerikanske stålproducent Nucor har underskrevet en langsigtet aftale med Ørsted om at købe strøm fra Ørsteds landvindmølleprojekt Western Trail.

Foto: Ørsted

Ørsted har fået endnu en elkøbsaftale i hus. Denne gang er det stålproducenten Nucor, der skla aftage strømmen fra Western Trail på 367 MW i Texas. Det oplyser Ørsted i en meddelelse.

"Western Trail's leverance af strøm til Nucor er et godt eksempel på, hvordan Ørsted kan være med til at udvikle integrerede forretningsløsninger på tværs af forsyningskæder," siger Vishal Kapadia, Senior Vice President og Onshore salgsdirektør i Ørsted.

"Vi er glade for at indgå et samarbejde med Nucor og støtte deres arbejde for at øge brugen af vedvarende energi i stålindustrien."

Western Trail-parken består af 130 vindmøller og skal bidrage til lokalsamfundet og de tre uafhængige skoledistrikter i Wilbarger County gennem langsigtede finansielle indtægter.

Det er Ørsted anden elkøbsaftale baseret på produktion fra Western Trail Wind, hvor den første aftale var med PepsiCo.

Ørsted indgår aftale om salg af strøm til amerikansk detailkæmpe

Ørsteds indtjening ikke væsentligt påvirket af hårdt vintervejr i USA

Mere fra EnergiWatch

Spirii vinder udbud på 300 ladestandere

Ladeopaeratøren har trukket sig sejrrigt ud af Region Hovedstadens udbud på 300 ladestandere, der skal sættes op i de kommende tre år. Spirii forventer at have installeret de første 100 allerede inden årets udgang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs