EnergiWatch

DNV får kontrakt til 109 millioner i Taiwan

Klassificeringsselskabet lander aftale på ingeniørarbejde på Taiwansk havmøllepark på 300 MW.

Foto: PR/DNV GL

DNV har underskrevet en kontrakt på 17,7 mio. dollars (109 mio. DKK) om at være ingeniør for Taiwan Power Company til den 300 MW store havmøllepark Changhua II. Det oplyser DNV i en meddelelse.

Arbejdet, der fortsætter indtil anden halvdel af 2025, omhandler at DNVs både internationale og lokale eksperter skal støtte projekteringstekniske gennemgange og koordinering under vindmølleparkbyggeri.

Dertil kommer inkluderer designgennemgang, fabrikationssikring og byggesikring. Et detaljeret design af de projektet med 31 møller forventes færdigt i år, og vindmølleparken er planlagt til at være i drift inden efteråret 2025.

"Denne sejr er et godt eksempel på, hvorfor vi besluttede at fusionere ekspertisen inden for DNV's energi- og olie- og gasorganisationer. Det gør os unikt positioneret til at støtte både offshore projekttekniske aktiviteter og koordineringsarbejde og derved sikre en jævn projektimplementering," siger Brice Le Gallo, direktør for Asien, energisystemer hos DNV.

"Vores brede ekspertise hjalp med at sikre, hvad der er det største nogensinde offshore engineering-projekt til DNVs energi og vedvarende energi."

Mere fra EnergiWatch

Spirii vinder udbud på 300 ladestandere

Ladeopaeratøren har trukket sig sejrrigt ud af Region Hovedstadens udbud på 300 ladestandere, der skal sættes op i de kommende tre år. Spirii forventer at have installeret de første 100 allerede inden årets udgang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs