EnergiWatch

GE etablerer produktion i England

Fra 2023 vil den amerikanske vindmølleproducent bygge vinger til sin Haliade X i Teesside på ny fabrik med tæt ved 750 ansatte.

Foto: GE Renewable Energy

Vingerne til verdens største havmølleprojekt kommer til at blive opført lokalt. GE, der har fået fast ordre på de første to faser af Dogger Bank og desuden er foretrukket til sidste etape af det 3,6 GW store kompleks, annoncerer sin plan om at etablere vingeproduktion i Teesside. En fabrik, der skal bygge vinger på 107 meter og beskæftige knap 750 ansatte, når den går i drift i 2023.

"Vi er glade for at have annonceret et sådant engagement i Storbritanniens vedvarende energiindustri," siger adm. direktør for GE Renewable Energy, Jerome Pecresse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs