EnergiWatch

Siemens Gamesa vinder kontrakt på 50 MW i Spanien

Siemens Gamesa har vundet en møllekontrakt fra Capital Energy til et 50 MW stort landvindprojekt i det nordlige Spanien.

Foto: Siemens Gamesa/Marina Pacheco

Siemens Gamesa får nu endnu et hak i ordrebæltet. Denne gang er der tale om et spansk vindprojekt på 50 MW i form af vindmølleparken Buseco, der opføres af Capital Energy.

Det skriver ReNews.

Buseco vindmøllepark i Asturien forventes at blive taget i brug i midten af ​​2022 og skal indeholde 10 SG 5.0-132 møller, mens Siemens Gamesa skal servicere møllerne i 20 år.

"Den kontrakt, vi annoncerer i dag, er især vigtig for os, fordi den er den første, vi har underskrevet med vores nye klient, Capital Energy, som utvivlsomt er en af ​​de mest aktive og lovende aktører i vindindustrien i Spanien," siger Roberto Sabalza, onshoredirektør for Sydeuropa og Afrika hos Siemens Gamesa.

"Jeg er overbevist om, at vi vil nå mange flere aftaler, og at vi sammen vil bidrage til den stærke udvikling af vedvarende energi i Spanien."

Siemens Gamesa har været til stede i Asturien-regionen siden 2000 og har 60 pct. af den installerede vindmøllekapacitet i regionen, svarende til 360 MW installeret kapacitet.

Siemens Gamesa låner milliarder til forskning og udvikling

Siemens Gamesa når mål om 100 pct. vedvarende energi

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs