EnergiWatch

Siemens Gamesa når mål om 100 pct. vedvarende energi

Vindmøllegiganten når målsætning på verdensplan før tid. Og indtil man når en nuludledelse, vil man benytte en "papirøvelse".

Foto: Siemens Gamesa

Det er virksomhederne, der skal drive den grønne omstilling. Og Siemens Gamesa vil også være en del af udviklingen. Vindmøllegiganten har nået sit mål om at være drevet af 100 pct. vedvarende energi, mens der ses frem mod nye målsætninger, der skal sikre en CO2-neutral virksomhed inden 2050.

"Det er vigtigt for os, for det er en del af vores DNA som virksomhed. Vi er sat i verden for at fremme vedvarende energi, og derfor er det naturligt for os at gå samme vej, som vi hjælper vores kunder med at gå. Vi skal lede udviklingen," siger Jonas Pagh Jensen, der er EHS specialist hos Siemens Gamesa.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs