EnergiWatch

Norwea henter forhenværende minister til direktørpost

Åslaug Haga skal i August overtage rollen som direktør i den norske interesseorganisation.

Foto: Norwea

Nu er der endelig kommet svar på, hvem der i fremtiden skal sidde som direktør for den norske interesseorganisation for vindbranchen, Norwea. Det bliver Åslaug Haga, der fra august skal sidde på posten.

Haga kommer fra en stilling som assisterende vicepræsident for eksterne forbindelser og regeringskontakt i Den Internationale Fond for Landbrugsudvikling. Hun har tidligere været både kulturminister, kommunal- og regionalminister og minister for olie og energi.

"Jeg ser frem til at bidrage til den fortsatte udvikling af norsk vindkraft til fordel for klimaet, miljøet og norske arbejdspladser. Vindkraft vil spille en afgørende rolle i omstruktureringen af ​​den norske økonomi, og jeg ser frem til at påtage mig rollen som administrerende direktør for Norwea," siger Haga.

Hun tiltræder i midten af ​​august 2021 i stedet for Øyvind Isachsen. Øistein Schmidt Galaaen vil fungere som administrerende direktør, indtil Haga tiltræder.

Norsk vinds enfant terrible forlader efter 14 år branchen i skuffelse

Mere fra EnergiWatch

Vestas fordobler årets ordreindtag i USA

Mølleproducenten modtager årets foreløbigt klart største ordre på sit historisk set største marked – målt på et andet betydeligt parameter er den dog samtidig også lille.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs