EnergiWatch

Ny stilling oprettes til afgået MHI Vestas-profil

Havmølleproducentens tidligere strategidirektør og cheflobbyist Stewart Mullin bliver driftsdirektør for den globale brancheorganisation, GWEC.

Stewart Mullin (tv.) og MHI Vestas' tidligere topchef Phillipe Kavafyan hilser på Kronprins Frederik. | Foto: MHI Vestas

Når en dør lukker, er det rart, hvis en anden åbner. Endnu mere tilfredsstillende må det dog være, hvis der ligefrem er nogen, der etablerer en helt ny dør for at kunne byde indenfor.

Således tiltræder Stewart Mullin i en nyetableret stilling som driftdirektør for den internationale vindorganisation GWEC. Den dansk bosiddende australier kommer til fra MHI Vestas, hvor han gennem knap syv år har været chef for kommunikation og public affairs frem til Vestas' købte havmølleproducenten fuldt tilbage.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs