EnergiWatch

Nauen: GE-søgsmål rammer os ikke

GE's udvidelse af sit amerikanske søgsmål mod Siemens Gamesa til Storbritannien har ikke kastet grus i maskineriet, fastslår topchef.

Foto: Siemens Gamesa

Der er nok aldrig for alvor et godt tidspunkt at blive sagsøgt på. Men timingen for GE's udvidelse af retssagen mod Siemens Gamesa for påstået patentbrud fra USA til nu også Storbritannien, rammer umiddelbart på et særskilt kritisk tidspunkt.

For ét er de gigawatts, mølleproducenten skal installere over de kommende år. Noget andet er det kommende britiske udbud, der kommer til at fylde meget i årskalenderen. Af de udbud på 25 GW havvind, producenten i sidste uges kvartalsregnskab afslørede, at det aktivt arbejdede sammen med kunder om at deltage i frem mod årsskiftet, er omkring 10 GW i form af Storbritanniens næste CfD-runde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs