EnergiWatch

European Energy lægger op til stor årsafslutning

Strømsalg sikrer det danske selskab et habilt 3. kvartal, men efter ni måneder mangler der fortsat at blive leveret mere end to tredjedele af det fortsat forventede årsresultat.

Foto: PR / European Energy

European Energy er en projektudvikler, der bygger og frasælger vindparker. Om end definitionen ikke er forkert, så understreger det regnskabet for 3. kvartal, at det bliver en stadig mindre præcis betegnelse for det Søborg-baserede selskab.

Efter ni måneder af året er værdien af strømsalget med 32,7 mio. euro højere end hele sidste år. Det samme gælder i endnu højere grad, hvis der zoomes ind på strømsalget fra solparkerne. I det forgangne kvartal lå det med 3,9 mio. euro knap en femtedel højere end samme tal for hele 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs