EnergiWatch

Vestas leverede 6 GW i tredje kvartal

Efter kvartal med stor stigning i omsætning og antal leverede møller er mølleproducenten efter ni måneder ved at have afdækket den laveste del af sin fortsat forventede indtjening for hele året.

Foto: PR / Vestas

Vestas var forberedt på et travlt 3. kvartal, og det viste sig også at være tilfældet. I perioden juli-september leverede mølleproducenten således næsten 6 GW – 5.991 – hvilket var knap 1,7 GW mere, end hvad der blev produceret og afskibet. De mange leveringer, der altså nu venter på at blive installeret, er "hovedsageligt" drevet Americas-regionen, hvor der til USA blev leveret 2,745 MW.

Den rekordhøje mængde leveringer afspejler sig sammen med et ordreindtag på 4,2 GW også i omsætningen, der med 4,8 mia. euro er 31 pct. højere end samme periode året før. Uden at det dog sparker igennem på bundlinjen, der med 290 mio. euro faktisk er lavere end i 3. kvartal 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Lav amerikansk industriproduktion holder oliepriserne nede

Oliepriserne holder sig tirsdag morgen tæt på niveauet fra mandag eftermiddag med et lille dyk i Brent og en smal stigning i WTI-olien. Priserne holdes tilbage af nye tal, der viser, at den amerikanske industriproduktion faldt i september.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs