EnergiWatch

Athena får tilbudsdokument: Tilbud udløber 25. november

En af betingelserne er, at tilbudsgiveren opnår mere end 90 pct. af aktiekapitalen og stemmerettighederne i selskabet.

Foto: Ernst van Norde

Aktionærerne i Athena Investments kan nu bladre sig igennem et 32 sider langt tilbudsdokument, hvor detaljerne for det købstilbud, som det italienske holdingselskab Fidim S.r.l. har givet, lægges frem.

Købstilbuddet blev offentliggjort 15. oktober, hvor det også kom frem, at tilbudskursen var 3,70 kr. kontant per aktie. Af mandagens tilbudsdokument fremgår det, at købstilbuddet udløber 25. november kl. 23:59.

En af betingelserne for gennemførelse af købstilbuddet er, at tilbudsgiveren opnår accept fra aktionærer, der repræsenterer mere end 90 pct. af aktiekapitalen og stemmerettighederne i selskabet.

Herefter er formålet af afnotere selskabet fra Nasdaq Copenhagen.

Athena oplyser mandag endvidere, at det vil udsende en redegørelse vedrørende tilbuddet i henhold til de gældende regler.

Aktien i Athena lå forud for offentliggørelsen af købstilbuddet 15. oktober i 3,16 kr., men er siden steget til 3,64 kr.

Athena melder om italiensk bejler - får købstilbud over børskurs

Svage vindforhold sendte Athenas produktionen kraftigt ned  

Mere fra EnergiWatch

Nord Stream 2 får nyt dansk sluttidspunkt

Oplysninger sendt til Søfartsstyrelsen viser, at operatøren bag det omdiskuterede gasprojekt forventer at fuldende arbejdet ud for Bornholm i løbet af tredje kvartal. 

Professor om biogaskonflikt: "Det er virkelig noget rod"

Institutleder ved Aarhus Universitet kalder biogaskonflikten mellem selskaber og landmænd for en varm kartoffel. Han mener ikke, at landmænd med det nuværende system kan få godskrevet CO2-reduktioner, selvom de leverer biomassen til anlæggene.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs