EnergiWatch

Athena får tilbudsdokument: Tilbud udløber 25. november

En af betingelserne er, at tilbudsgiveren opnår mere end 90 pct. af aktiekapitalen og stemmerettighederne i selskabet.

Foto: Ernst van Norde

Aktionærerne i Athena Investments kan nu bladre sig igennem et 32 sider langt tilbudsdokument, hvor detaljerne for det købstilbud, som det italienske holdingselskab Fidim S.r.l. har givet, lægges frem.

Købstilbuddet blev offentliggjort 15. oktober, hvor det også kom frem, at tilbudskursen var 3,70 kr. kontant per aktie. Af mandagens tilbudsdokument fremgår det, at købstilbuddet udløber 25. november kl. 23:59.

En af betingelserne for gennemførelse af købstilbuddet er, at tilbudsgiveren opnår accept fra aktionærer, der repræsenterer mere end 90 pct. af aktiekapitalen og stemmerettighederne i selskabet.

Herefter er formålet af afnotere selskabet fra Nasdaq Copenhagen.

Athena oplyser mandag endvidere, at det vil udsende en redegørelse vedrørende tilbuddet i henhold til de gældende regler.

Aktien i Athena lå forud for offentliggørelsen af købstilbuddet 15. oktober i 3,16 kr., men er siden steget til 3,64 kr.

Athena melder om italiensk bejler - får købstilbud over børskurs

Svage vindforhold sendte Athenas produktionen kraftigt ned  

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs