EnergiWatch

Nel går ind i Polen

Det dansk-norske brintselskab Nel har fået sin første ordre på det polske marked, hvor man næste år skal levere en tankstation.

Nel er nu gået ind i et nyt europæisk land. | Foto: PR Nel Hydrogen

Polen associeres i en energimæssig kontekst med buldrende kulkraftværker, men indenfor det seneste års tid har man sadlet gevaldigt om og satser nu på især vindenergi i det østeuropæiske land.

Og nu får landet med det kulsorte energimix endnu en grøn fernis i form af en brinttankstation. Det meddeler Nel, som for første gang har modtaget en polsk ordre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs