EnergiWatch

Vindleverandøren AH Industries solgt til stålkoncern

Den danske stålgrossist Euro-Steel har overtaget vindmølle-leverandøren AH Industries, som har tabt penge i årevis, og som sidst blev handlet i 2018.

Foto: PR AH Industries

AH Industries med hovedsæde i Ribe, som leverer stålkonstruktioner og komponenter primært til vindmølleindustrien, har efter godt to et halvt år igen fået nye ejere. Køber er stålgrossisten Euro-Steel.

De to forretningspartnere Kim Kronborg Christiansen og Adrian Roy Willets købte i begyndelsen af 2018 AH Industries af den tyske kapitalfond Aurelius Equity Opportunities.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs