EnergiWatch

AH Industries indgår nyt samarbejde om levetidsforlængelse af møller

Den danske underleverandør AH Industries har indgået et samarbejde med Multigear om levering af en komplet opgradering af drivetrains og gearkasser.

Foto: PR AH Industries

På vindkonferencen WindEnergy i Hamborg har AH Industries og Multigear GmbH underskrevet en samarbejdsaftale, der skal styrke selskabernes renovering og opgradering af møller, der ikke længere er dækket af garanti.

"AH Industries har i mere end 30 år leveret højpræcisionsbearbejdning af nøglekomponenter til vindmøller med den højeste standard af sikkerhed, kvalitet og håndværk. Vi er stolte af også at kunne anvende denne knowhow på vores seneste forretningsområde; Drivetrains Solutions, hvor vi istandsætter og servicerer drivetrains og gearkasser, og dermed bringer nyt liv til vindmøller over hele verden," fortæller Adrian Willetts, der er CMO og ejer af AH Industries, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs