EnergiWatch

Interessen for bæredygtige investeringer stiger markant oven på coronakrisen

Årets første kvartal bød på en rekordindstrømning i globale fonde med fokus på bæredygtighed, og formueforvaltere oplever under coronakrisen stor stigning i interessen for investering i selskaber med fokus på ESG.

Foto: PR

Lysten til at investere i selskaber, der behandler deres ansatte godt, tænker på klimaet, ikke snyder på vægtskålen og i det hele taget har en profil, der øser af samfundssind, er steget markant under coronakrisen.

Ifølge en undersøgelse fra Deutsche Bank er interessen for bæredygtige ESG-fonde, der sætter kriterier for miljø, sociale forhold og ledelse, steget kraftigt de seneste måneder, og der er kommet fokus på andre ting end blot klima.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs