EnergiWatch

Welcon styrer mod stort underskud

Den danske producent af vindmølletårne, Welcon, vil efter al sandsynlighed gå fra solidt overskud til stort underskud i år på grund af skæve toldsatser.

Det ser ud til at blive en pludselig opbremsning for den danske producent af vindmølletårne, Welcon. Selskabet vil i 2019 ikke være i stand til at sikre sig det overskud, selskabet ellers i de senere år har været kendt for. I stedet styrer Welcon mod et væsentligt underskud. Det fortæller Welcons administrerende direktør i et interview med dagbladet Børsen.

"Jeg vil egentlig ikke male fanden på væggen, men det er jeg jo så nødt til. Vi lukker ikke i morgen, men gør vi ikke noget, går det den vej," siger adm. direktør Jens Pedersen, til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs