EnergiWatch

Hurtigvoksende vindfirma skifter topchef

K2 Management vil fortsætte de seneste års vækst og fordoble forretningen frem mod 2021 under ledelse af ny direktør, der ikke har meget sol og vind på sit ellers omfattende CV. Det er ingen hindring, fastslår formand.

Foto: PR

Aarhusianske K2 Management får ny topchef. Konsulentvirksomheden, der rådgiver om især sol og vind-projekter, har hentet Vestforsyningens adm. direktør Jørn Zielke til posten, efter at Henrik Stamer i al stilfærdighed fik silkesnoren ved udgangen af oktober.

Skiftet på topposten kommer efter en årrække med kontinuerlig og markant vækst. Fra et bruttoresultat på 17 mio. kr. i regnskabsåret 2013/14 leverede K2 sidste år med 166 mio. kr. næsten det tidobbelte, mens overskuddet på knap 20 mio. kr. var stort set det samme som i resten af virksomhedens 11-årige levetid sammenlagt. Men netop den vækst er årsagen til udskiftningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs