EnergiWatch

Vestas får repowering-ordre fra Warren Buffett-selskab

Vestas skal genopfriske et vindmølleprojekt i USA for Warren Buffett-selskabet Berkshire Hathaway. Ordren omfatter naceller, vinger og den øverste del af tårnene til møllerne.

Vindmølleproducenten Vestas skal genopfriske et vindmølleprojekt i USA for selskabet Pacificorp, der er et datterselskab af Warren Buffett-selskabet Berkshire Hathaway.

Der er tale om et projekt med 47 2 MW-møller fra tyske Senvion, som nu skal have et ansigtsløft med Vestas-teknologi fra V110-platformen. Samtidig skrues kapaciteten per mølle op til 2,2 MW, så den samlede kapacitet bliver 103 MW mod tidligere 94 MW.

Vestas oplyser til Ritzau Finans, at der er tale om en bestilling på naceller, vinger og den øverste del af tårnene til møllerne, mens resten genbruges fra de eksisterende.

Projektet blev oprindeligt idriftsat i 2008.

Aftalen omfatter levering og idriftsættelse af møllerne, og leveringen starter i første kvartal næste år, oplyser Vestas, der også har solgt en langvarig serviceaftale med mølledelene.

Vestas får ordre på 356 MW fra Buffett-selskab

Buffett i milliardstor opgradering af vindmølleparker

Buffett får godkendelse til vindudvidelse  

 

 

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs