EnergiWatch

Siemens Gamesa vil investere milliarder i Egypten

Med etableringen af en enorm vingefabrik som lokkemad forventer Siemens Gamesa ifølge egyptisk medie, at længe udsat gigawatt-kontrakt underskrives i år. I mellemtiden er der dog sikret den største opgave i landet til dato.

Foto: Siemens Gamesa

Næsten tre et halvt år er gået, siden Siemens og den egyptiske regering underskrev aftalen om det såkaldte Megaprojekt. Men hvor store dele af gaskraftværkerne i den 14,6 GW store aftale er effektueret, er der endnu intet sket omkring de vindmølleprojekter på 2 GW, der også var en del af aftalen. Men nu kan den længe ventede forløsning være nært forestående.

Mediet Daily News Egypt citerer Siemens Gamesas egyptiske landechef, Ayman Saad, for at kontrakten med de egyptiske myndigheder forventes underskrevet "inden årets udgang".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs